PLANTE ORNAMENTALE

Gaseste ce ai nevoie

Gard_Viu_Tuia.jpg

CONIFERE

Conifere crestere rapida, inalta, taratoare sau rotunde

Producem conifere de la stadiul de "rasad" si pana la stadiul de plante adulte, in ghivece. Printre speciile principale produse, puteti gasi: tuia crestere verticala sau globulara, ienupar crestere verticala sau tarator, chiparos crestere verticala sau arbust, tisa globular sau crestere verticala, molid albastru, verde, rotund sau vertical, pin de toate varietatile...

Producem conifere din material genetic atent selectionat, achizitionat de la firme de renume la nivel european, pe care, in baza unui proces de crestere de ani de zile, le aclimatizam si dezvoltam in mediul din Sibiu, unul din cele mai friguroase din Romania.

ARBUSTI ORNAMENTALI

Vesnic verzi sau frunze cazatoare

Producem arbusti ornamentali in ghivece, de la stadiul de rasad la planta adulta. Marimile pe care le puteti gasi sunt P9, 2litri, 3litri, 5litri, 7litri, 9.5litri, fiecare volum reprezentand aproximativ un an de dezvoltare a plantei. Gasiti la noi doar arbusti aclimatizati si rezistenti la temperaturile scazute din Romania. Materialul genetic este achizitionat de la firme de renume international sau este produs de noi. Livram prin curier la domiciliu doar marimile P9 pana la 7 L, marimile mai mari, putand fi ridicate de la Pepiniera Sibiu, sau livrate doar prin comanda speciala.

berberis_dracila_thunbergii_orange_sunri

ARBORI ORNAMENTALI

Globulari, inalti, cu flori,etc

In segmentul de Arbori Ornamentali suntem la inceput de drum, varietatea fiind relativ limitata si doar in stadiul de plante tinere. Ne concentram eforturile sa asiguram o lista mai bogata de specii pe acest segment, promitand ca an de an veti avea noi surprize.

artar_japonez_acer_palmatum_rosu.jpg
hibiscus_albastru.jpg

GARD VIU

Vesnic verde, crestere rapida, cu flori, sau catarator

Cererea pentru gard viu, este in crestere in Romania, iar varietatea de specii este uriasa. Ne-am concentrat eforturile pe principalele specii rezistente in Romania, care sa acopere toate cerintele clientilor. Momentan nu vindem rasaduri, concentrandu-ne eforturile pe plante mature, cu varsta de cel putin 2-3 ani si cu ramificatie viguroasa.

Studiaza articolul nostru de pe blog AICI inainte de a incepe cautarile tale sau achizitia de plante pentru gard viu. Sunt multe intrebari la care trebuie sa-ti raspunzi singur, inainte de a decide ce planta cauti...