Zambile in Ghiveci - En gros

Zambile in Ghiveci - En gros
Pentru sezonul 1-8 Martie, Sera de Flori Camelia's, Pepiniera Sibiu, produce de peste 10 ani, zambile in ghiveci cu vanzari en gros cat si en detail. In fiecare an, productia de ghivece cu flori din bulbi s-a marit, pas cu pas, odata ce numarul clientilor a crescut. Astfel, in prezent, pentru sezonul 2023 oferta cuprinde peste 100.000 de ghivece de zambile si alte zeci de mii de ghivece cu lalele, branduse, narcise, muscari, etc.

Sera noastra detine spatii de productie moderne, incalzite, asigurand temperaturi optime, indiferent de situatia meteorologica exterioara. Totodata detinem frigidere de mare performanta, pentru a forta bulbii de flori si a produce inflorirea la momentul exact cerut de clienti si de piata in general.


Vanzari En-Gross de Zambile
Pentru ca cererea este extrem de mare, intr-o perioada foarte scurta de timp, compania noastra asigura posibilitatea acontarii in avans a ghivecelor de zambila. Astfel, orice client poate rezerva orice cantitate de flori dorita, pe care o pastram pana la momentul ridicarii efective din sera. In cazuri exceptionale si pentru cantitati mari, asiguram transport la sediul clientilor, prin masini proprii.
Regula vanzarii este "primul venit, primul servit". Vanzarea va continua pana la epuizarea stocurilor efective de ghivece.


Vanzari En-Detail (la bucata)
Pentru ca suntem foarte cunoscuti pe piata din Sibiu, zeci de mii de clienti, persoane fizice, au acces sa cumpere, direct, alegand personal, fiecare ghiveci.

Aici veti gasi oferta de pret, cu vanzari en gros de zambile la ghiveci, actualizata in fiecare an.
Compania noastre este SRL, platitoare de TVA, emite factura si/sau bon fiscal, pentru orice vanzare efectuata.

Oferta Pret Zambile Ghiveci En Gros si En Detail

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!