Pana la ce temperatura rezista muscatele afara

Pana la ce temperatura rezista muscatele afara
Depinde ce doriti sa faceti cu ele, dupa venirea frigului. Astfel, raspunsul difera daca doriti sa le aruncati, cand vine iarna, sau sa le pastrati in casa si sa va bucurati in continuare de ele, sau sa le pastrati pentru la primavara, in pivnite,etc

In primul rand, muscatele rezista afara pana toamna tarziu, dar conteaza foarte mult temperatura exterioara.
  • Daca doriti sa le pastrati si sa le aduceti in casa, la lumina si caldura, nu le lasati afara daca temperaturile exterioare coboara sub 10 grade, noaptea. Muscatele, la temperatura mai mica, incep sa se usuce si fiecare zi de expunere la frig, le poate imbolnavi, chiar daca ele inca ar rezista afara.
  • Daca doriti pur si simplu sa le aruncati, dupa ce tot anul v-ati bucurat de ele, lasati-le pana cand nu va mai plac. Functie de cat de protejat este locul in care se afla si cat soare primesc. Muscatele pot rezista chiar si pana cand temperatura ajunge la limita inghetului.
  • Daca doriti sa le introduceti in pivinite si sa le pastrati la locuri intunecate, puteti sa le lasati afara pana cand temperatura se apropie si de 7-8 grade. Practic cand incep sa dea semne ca frunzele incep sa se usuce. Nu riscati sa lasati mai mult, pentru ca frigul le poate afecta grav si sa se inbolnaveasca.

Cu drag,
Sera de Flori Camelia’s – Pepiniera Sibiu
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Cum se ingrijesc muscatele iarna

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!